Антикорупційна спільнота України

Антикорупційна спільнота України

ГРОМАДСЬКА СПІЛКА

Антикорупційна спільнота України, не давай хабарі, не бери хабарі.

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ

Головні новини » НОВИНИ



2 березня прокуратура повідомила про підозру екс-керівнику Державного управління справами Ігорю Тарасюку.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Генпрокурор Юрій Луценко.
За його словами “у ході досудового розслідування за місцем його проживання проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено документи, 1 млн. євро, золото та інші речі, які мають значення для слідства”.
Він додав, що Тарасюку у п’ятницю буде обрано запобіжний захід.
Луценко розповів, що екс-керівник ДУС фігурує як підозрюваний у кримінальному провадженні “за фактами створення і діяльності злочинної організації та заволодінням у її складі державним майном – комплексом відпочинку “Пуща-Водиця” урочища “Межигір’я”, загальною вартістю 540 млн. грн”.
“Щодо інших підозрюваних осіб у даному кримінальному провадженні, які переховуються від органу досудового розслідування, а саме Януковича В.Ф., Януковича О.В., Ставицького Е.А. та Литовченка П.В., Генеральною прокуратурою України внесені клопотання до Печерського районного суду м. Києва про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування”, – написав Луценко.

Як відомо, Тарасюк у 2005 – 2010 роках був керівником Державного управління справами в адміністрації президента Віктора Ющенка. Він також є співвласником ПАТ “Миронівський хлібопродукт”, до якого входять ТМ “Наша Ряба”, ТМ “Сертифікований Ангус”, ТМ “Фуа Гра”, ТМ “Легко!”, ТМ “Бащинський”, ТМ “Дружба Народів”, ТМ “Європродукт”.

Джерело 



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Authorization
*
*
Registration
*
*
*

Веб сайт

Generation password